Aan onze Nederlandse vrienden

Annulering van de QuirinusCup vanwege Covid-19

Met pijn in het hart moeten wij helaas de QuirinusCup 2022 annuleren.

De aanhoudende volatiele situatie met betrekking tot de maatregelen ter bescherming tegen het coronavirus en de verspreiding van het virus maakt planning met de nodige vooraankondiging tot een onaanvaardbaar financieel risico.

Als organisator van de QuirinusCup zijn we ons ervan bewust dat het belang van een toernooi van deze omvang voor het handbal, de communicatie met onze vele vrienden tot ver over de landsgrenzen en vooral voor onze kinderen en jongeren van bijzonder belang is.

We zijn nog steeds van plan om terug te keren naar een QuirinusCup, wat als Europese handbalcampus in de Quirinusstad Neuss een feest zou moeten zijn na veel ontberingen en verliezen in de veel te lange Covid-19 tijd.

We wensen al onze vrienden en sportliefhebbers die, net als wij, de hoop nooit op te geven dat we binnenkort onze sport en onze vriendschappen weer samen kunnen vieren in competitie en gelukkig samenzijn.

Helaas geldt de quote van de vorig jaar nog steeds:

Het is belangrijk om een ​​basis te versterken die de terugkeer naar de sportnormaliteit ondersteunt, organiseert en bevordert. Hier hebben we iedereen voor nodig – ook zij die in de tussentijd ontmoedigd, lusteloos of hopeloos zijn geworden. Laten we de basisideeën van een kinder- en jeugdtoernooi met een Europese traditie cultiveren. Laten we een festival voorbereiden waarmee we laten zien dat een gemeenschap van solidariteit zelfs de meest ongunstige momenten kan trotseren en sport over alle grenzen en culturen heen verbindt.

Laten we onze zorgen en frustraties delen en vergeten en laten zien hoe je dit virus trotseert.
Deel uw mening hier in de reacties of op onze Facebook-aanwezigheid

Sportieve, warme en hoopvolle groeten

Oprechte excuses aan iedereen die het moeilijk vond om ons te bereiken – we nemen persoonlijk contact met je op

Uw QuirinusCup-team

Eine Unterhaltung beginnen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert